Duminică, 02.05.2023, 11:59 PM
Bine aţi venit Vizitator | RSS

 

 

 

 

OALE DE CONDEns

informatii suplimentare despre modelele de mai jos,precum si preturi(inclusiv cele cu 50% reducere)

VEZI AICI

 
Rolul oalelor de condens

Sarcina oalei de condens este sa elimine din sistem condensul, aerul si CO2 imediat ce se acumuleaza. Deasemenea, pentru eficienta si economie, oala de condens mai trebuie sa asigure:

· Pierderi minime de abur

· Durata lunga de viata si siguranta în serviciu
Uzarea rapida a pieselor aduce oala de condens in stare de nesiguranta. Oala de condens eficienta economiseste bani prin minimizarea cheltuielilor pentru testare, reparatii,curatire, stationare si altor pierderi asociate.

· Rezistenta la coroziune
Elementele active ale oalei de condens trebuie sa fie rezistente la coroziune pentru a combate efectele daunatoare ale condensului acid sau incarcat cu oxigen.

· Capacitatea de a elimina aerul
Aerul poate fi prezent in abur si mai ales la pornire. Aerul trebuie eliminat pentru a asigura un transfer de caldura eficient si pentru a preveni blocarea sistemului.

· Capacitatea de a elimina CO2
Eliminarea CO2 la temperatura aburului va impiedica formarea acidului carbonic. Deci oala de condens va trebui sa functioneze la, sau aproape de temperatura aburului deoarece CO2 se poate dizolva in condensul care s-a racit sub temperatura aburului.

· Functionarea in conditii de contrapresiune
Contrapresiunea din liniile de retur condens presurizate poate sa apara intamplator sau daca sistemul a fost conceput sa functioneze presurizat. O oala de condens trebuie sa poata sa functioneze in conditiile de contrapresiune reala din sistemul sau de retur.

· Functionarea in conditiile prezentei impuritatilor
Impuritatile sunt o preocupare continua deoarece oalele de condens sunt amplasate in punctele joase din sistemul de abur. Condensul preia impuritatile si piatra din tevi si solidele pot fi antrenate din cazan. Chiar si particulele care trec prin filtre sunt erozive si, deci, oala de condens trebuie sa fie capabila sa functioneze in prezenta impuritatilor.

OALE DE CONDENS 

Oale de condens cu plutitor corp fonta

Oale de condens cu plutitor corp fonta sunt destinate purjării aburului din instalaţii. Aceastea permit evacuare unor cantitati importante de condes, si se adaptează la variaţiile de debit si presiune. Sunt folosita in instalatiile de abur saturat si suprasaturat unde presiunea aburului este mica sau medie si in aplicatii unde drenarea continua este estentiala. Standard, sunt echipate cu o capsula termostatica pentru evacuarea aerului la pornire. Acestea trebuie instalate orizontal sau vertical iar mecanismele interne sunt destinate funcţionarii diferenţelor de presiune.

t

Oale de condens cu plutitor corp fonta cu vizor

Oalele de condens cu plutitor corp fonta cu vizor sunt destinate purjării aburului din instalaţii. Aceastea permit evacuare unor cantitati importante de condes, si se adaptează la variaţiile de debit si presiune. Sunt folosita in instalatiile de abur saturat si suprasaturat unde presiunea aburului este mica sau medie si in aplicatii unde drenarea continua este estentiala. Standard, sunt echipate cu o capsula termostatica pentru evacuarea aerului la pornire. Acestea trebuie instalate orizontal sau vertical iar mecanismele interne sunt destinate funcţionarii diferenţelor de presiune.

Oale de condens cu plutitor corp otel

Oale de condens cu plutitor corp otel sunt destinate purjării aburului din instalaţii. Aceastea permit evacuare unor cantitati importante de condes, si se adaptează la variaţiile de debit si presiune. Sunt folosita in instalatiile de abur saturat si suprasaturat unde presiunea aburului este mica sau medie si in aplicatii unde drenarea continua este estentiala. Standard, sunt echipate cu o capsula termostatica pentru evacuarea aerului la pornire. Acestea trebuie instalate orizontal sau vertical iar mecanismele interne sunt destinate funcţionarii diferenţelor de presiune.

Oale de condens cu plutitor corp inox

Oale de condens cu plutitor corp inox sunt destinate purjării aburului din instalaţii. Aceastea permit evacuare unor cantitati importante de condes, si se adaptează la variaţiile de debit si presiune. Sunt folosita in instalatiile de abur saturat si suprasaturat unde presiunea aburului este mica sau medie si in aplicatii unde drenarea continua este estentiala. Standard, sunt echipate cu o capsula termostatica pentru evacuarea aerului la pornire. Acestea trebuie instalate orizontal sau vertical iar mecanismele interne sunt destinate funcţionarii diferenţelor de presiune.

Oala de condens termostatica corp alama

Oalele de condens termostatice corp alama sunt folosite in special pentru radiatoare sau masini de calcat, pentru sistemele de incalzire. Au o copacitate mai mica de evacuare si au structura total din alama, rezista la coroziune si la loviturile de berbec.

Oale de condens termostatice corp bronz

Oale de condens termostatice corp bronz sunt folosite pentru masinile de gatit, sterilizatoare, echipamente curatatorii, chimice si alimentate. Dimensiunile reduse fac posibila utilizarea pentru o gama larga de echipamente, in special ca eliminator de aer.

Oale de condens termostatice corp otel

Oale de condens termostatice corp otel sunt folosite pentru eliminarea condensului si a aerului din instalatiile de abur. Au o capacitate mare de descarcare a condensului in raport cu dimensiunile lor, iar constructia lor asigura o durata de viata indelungata si siguranta in serviciu.

Oale de condens termostatice corp inox

Oale de condens termostatice corp inox sunt ideala pentru sistemele cu eliberare de amoniac, expusa la conditii de intensa coroziune. Acest tip de oala de condens termostatica se distinge prin filtrul de tip plat si corp de dimensiuni mici, din otel inoxidabil si capacitate mai mica de evacuare. Nu necesita mentenanta. Acestea sunt oalele de condens ideale pentru industria farmaceutica si alimentara.

Oale de condens termodinamice corp otel

Oalele de condens termodinamice corp otel sunt folosite pentru eliminarea condensului si a aerului din instalatiile de abur. Au o capacitate mare de descarcare a condensului in raport cu dimensiunile lor, iar constructia lor asigura o durata de viata indelungata si siguranta in serviciu

Oale de condens termodinamice corp inox

Oalele de condens termodinamice corp inox sunt folosite pentru eliminarea condensului si a aerului din instalatiile de abur. Au o capacitate mare de descarcare a condensului in raport cu dimensiunile lor, iar constructia lor asigura o durata de viata indelungata si siguranta in serviciu

Oale de condens cu clopot corp fonta

Oale de condens cu clopot corp fonta sunt folosite pentru eliminarea condensului din retelele transport abur, din schimbatoarele de caldura, din distribuitoarele de abur, etc.

Oale de condens cu clopot corp otel

Oale de condens cu clopot corp otel sunt folosite pentru eliminarea condensului din retelele transport abur, din schimbatoarele de caldura, din distribuitoarele de abur, etc.

Oale de condens cu clopot corp inox

Oale de condens cu clopot corp inox sunt folosite pentru eliminarea condensului din retelele transport abur, din schimbatoarele de caldura, din distribuitoarele de abur, etc.

Oale de condens bi-metalice corp otel

Oale de condens bi-metalice corp otel sunt folosite pentru eliminarea condensului. Au o capacitate mare de descarcare a condensului in raport cu dimensiunile lor, iar constructia asigura o durata de viata indelungata si siguranta in serviciu.

Oale de condens bi-metalice corp inox

Oale de condens bi-metalice corp inox sunt folosite pentru eliminarea condensului. Au o capacitate mare de descarcare a condensului in raport cu dimensiunile lor, iar constructia asigura o durata de viata indelungata si siguranta in serviciu